Power is not given to you. You have to take it. Hyperaktuellt Inspiration

Sparande och investerande är en väg till frihet, och ett sätt att bryta strukturer och åstadkomma förändring i sitt eget liv och i andras. Paneldiskussion om förebilder och erfarenheter med Siduri Poli, Quincy Jones III, Susanne Najafi och Siri Vikman.

Framtidens smarta och genomtänkta sparande Hyperaktuellt

Så bygger du ett smart och genomtänkt sparande med Liza Nyberg, vd Collector Bank: från buffert kontra sparmål och att sprida risk till smarta tekniska lösningar på marknaden.

Framtidens miljonär sparar hållbart idag Hyperaktuellt Verktyg, strategi och psykologi

Vi älskar ekobananer och återvinning, men inget slår hållbart sparande för att förändra världen. Sasja Beslik, chef för hållbart sparande på Nordea, förklarar varför.

Superbranschen miljöteknik Hyperaktuellt

Lär dig förstå miljöteknik/cleantechföretagen som växer fram som svar på klimathotet. Hur ska man analysera dem och vilka är de? Expertpanelen bestående av Jörgen Lantto, Alexander Lidgren, Katarina Bonde och Björn Westerholm reder ut begreppen.

Crash course: peer-to-peer Hyperaktuellt Verktyg, strategi och psykologi

Allt du behöver veta om peer-to-peer med Erika Eliasson från Lendify: peer-to-peer har kommit till Sverige, och växer som investeringsform. Varför? Och vad är det?

The future is coming: digitalisering, artificiell intelligens och robotar Hyperaktuellt

Vad kommer AI och robotar och annan ny teknik betyda för vårt samhälle? Hur mycket kommer det att påverka hur vi kommunicerar, lever, handlar och gör affärer? Tietos innovationschef Ishtar Touailat samtalar med Lena Apler, grundare av digitala nischbanken Collector Bank, Jonas Hombert från Opti, Anders Nicander från Nordea och Emma Eriksson från AdCityMedia.

Att bygga från ingenting Hyperaktuellt Inspiration

Kan man förutse vilka företagsidéer som kommer att bli riktigt framgångsrika när samhället förändras? Och vad krävs för att ta en idé till ett framgångsrikt, lönsamt företag? Saeid Esmaeilzadehs företagsgrupp Serendipity består idag av 10 bolag och mer än 1700 medarbetare.

Equality pays Hyperaktuellt Verktyg, strategi och psykologi

Jämställdhet lönar sig, för kvinnor och män, och framför allt för företagen som blir lönsammare när de är jämställda. ”Framtidsfeministen” Sandra Bourbon förklarar sin teknik för att skapa en personlig investeringsstrategi, och varför jämställda investeringar är mer lönsammare (och roligare).

Efter 178 framgångspoddar: Framgångsboken Hyperaktuellt Inspiration

Nycklarna till rikedom och lycka: Alexander Pärleros delar med sig av lärdomarna från 178 poddavsnitt (och ett framgångsrikt eget entreprenörskap).