Skip to Content
Partners

Som gör dettta möjligt

 

ODIN är en av Nordens största fondförvaltare med kontor i Sverige, Norge och Finland. Vi är en aktiv, ansvarsfull och långsiktig förvaltare som varje dag arbetar hårt för att skapa värde för dig som har investerat i våra fonder. Det är viktigt för oss att företagen vi investerar i har en hållbar verksamhet och en långsiktig konkurrenskraft. Hos oss kan du investera i 10 olika aktiefonder, allt från länderfonder som Sverige och USA till global- och tillväxtmarknader. Varmt välkommen att börja spara hos oss!

Som bank har vi en viktig roll i många människors liv och i samhället. Ett ansvar som vi tar på stort allvar. Genom vårt samarbete med Börshajen kan vi bidra med vår expertis inom ekonomi och på så sätt ge fler möjligheten att skapa sig en stabil privatekonomi.

 

Collector Bank är en digital bank och som utvecklar finansiella lösningar för både privat- och företagskunder. Till privatpersoner erbjuder Collector Bank sparande, lån, kreditkort och aktiespar i appen Spira. Vi lägger en stor vikt vid att skapa lösningar som förenklar vardagen genom smarta, digitala lösningar. För företag erbjuder vi betallösningar för e-handel och butik, factoring. Collector Bank genomsyras av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer – både våra egna och andras.

Lendify logga

Lendify är en marknadsplats för lån. Marknadsplatsen är digital och kapar bort onödiga mellanhänder. Den vänder sig till låntagare med hög kreditvärdighet. Lendifys mål är att ge låntagare lägre ränta, och investerare god avkastning. För mer information, se www.lendify.se. Lendify, med några av landets främsta entreprenörer som ägare och 30 anställda, har tillstånd som betalningsinstitut från Finansinspektionen.

mySafety Försäkringar erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott, till både privatpersoner och företag. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring, Näthatsförsäkring och Spärrservice samt erbjuder också andra försäkringar som ger trygghet i vardagen. Med energi, engagemang och effektivitet hittar vi nya lösningar på nya problem. Vi tycker att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.

mySafety Försäkringar är en del av mySafety Group. Mer information om mySafety Försäkringar finns på www.mysafety.se.

 

AdCityMedia hjälper företag och varumärken att synas.

Med sina två affärsområden Media och Retail Tech skapar AdCityMedia synlighet för budskap i utomhus- och inomhusmiljö som dagligen når hundratusentals människor.

Med 17 års erfarenhet från affärsområdet Media är bolaget idag marknadsledande inom segmentet digital storformatsreklam i utomhusmiljö. Man har sedan 2015 tredubblat det säljbara mediautrymmet på digitala mediaytor i citylägen. Marknaden för utomhusreklam växer och övergången från analogt till digitalt sker i mycket snabb takt, där AdCityMedia varit en drivande kraft i digitaliseringen under flertalet år.

Inom affärsområdet Retail Tech är AdCityMedias mission att stärka upp livskraften inom retail när marknaden genomgår stora förändringar. Genom att hjälpa butiksägare att värdera sina egna mediamöjligheter, såväl på fasad som i butik, kan synligheten ökas, nya intäktsmöjligheter skapas och verksamheten utvecklas. Retail Tech har två huvudinriktningar: ”Digital Signage” (digitala skärmar i butiksmiljö) och ”Production” (analog storformatsreklam).

Framtiden är digital och i nuläget har AdCityMedia cirka 1 500 egna mediaytor samt över 4 500 digitala skärmar där bolaget skapar strategi och driver innehåll och support åt sina kunder. Bolaget är innovativt och har tekniken och kompetensen som krävs för att att ligga i framkant, vilket ger goda förutsättningar att ta tillvara marknadens tillväxt.

 

Över 160 år med kort & service
American Express-koncernen grundades 1850 i USA. Idag är vi världens
största kort- och reseföretag. Vi har fler än 60 000 anställda och har fler
än 90 miljoner kortmedlemmar som välkomnas av försäljningsställen inom
alla branscher världen över. American Express etablerades i Sverige under 1970-talet. För mer information om våra kort besök, americanexpress.se

Halebop är mobiloperatören med Sveriges nöjdaste kunder. Vår målgrupp är ung, digital och prismedveten. Vi älskar grymma deals och ger dig helt enkelt marknadens schysstaste helhetserbjudande där fria samtal, meddelanden och en massa surf ingår. Halebop är en del av Telia Company och använder Telias nät, Sveriges största, för sina tjänster.

 

myFC är världens ledande tillverkare av mikrobränsleceller och laddare för bärbara konsumentelektronik enheter som smartphones och surfplattor. Vi är ett svenskt teknikföretag. Vi adresserar vad vi kallar Power Gap, det är skillnaden mellan behovet av energi och energiförsörjningen. I bilindustrin kallar vi detta för räckvidd. Smartphones och surfplattor blir allt kraftfullare, de applikationer som vi använder blir alltmer energislukande, medans batteriernas kapacitet knappt har förbättrats under det senaste decenniet. Vi är alla bekanta med konsekvenserna: urladdade smartphones och surfplattor som måste laddas flera gånger om dagen. Därför ökar behovet av alternativa sätt att ladda upp de mobila enheterna.

Vårt teknologisystem producerar energi utan att behöva strömkontakt och eliminerar därför begränsningarna av litiumjonbatterier. Bränslet i vår produkt skapar energi med hjälp av vatten, salt och reaktionskomponenter; med värme, elektroner och vatten som enda restprodukter.

 

Vår passion är att göra fondsparande tillgängligt för alla och lönsamt för fler. Det lyckas vi med genom att inspirera till sparande och genom att göra det enkelt att köpa, sälja och byta fonder på nätet. Därför erbjuder Fondmarknaden.se flest och bäst fonder, fondguide och aktiv förvaltning. För privatkunder och företagare som vill spara – och för strategiska partners som vill vässa sitt eget erbjudande genom att öka utbudet, förenkla hanteringen och slippa investera i egen infrastruktur. Fondab är bolaget som driver handelsplattformen. Fondmarknaden.se och vår ägare är MFEX, oberoende experter på global automatiserad fonddistribution.

 

Hoylu Suite levererar omfattande uppsättningar av personliga digitala arbetsytor för att möjliggöra för team på olika platser, på vilken enhet som helst, för att arbeta smartare och roligare i alla olika branscher som såsom teknik, läkemedel, konstruktion, entreprenad, tillverkning, resor, gästfrihet, grafisk design och många fler. Hoylu Suite gör det möjligt för användare att skapa och dela arbetsytor för fri formskiss, ritning, mark-ups och organisering av dokument, bilder, videolänkar och andra typer av innehåll på en oändlig canvasduk. Hoylu Suite är konstruerad för att vara lätt att använda och engagerar sig i målet att öka produktiviteten och förenkla arbetsprocesser för team och personer inom flera branscher, samtidigt som man arbetar i samma rum eller på flera olika platser.

 

Hållbarhet och etik är en självklarhet i vårt arbete på Enter Fonder. Alla våra fonder följer särskilda riktlinjer och är klassade som etiska. Vi skapar avkastning genom aktiva investeringar i svenska aktier och räntebärande värdepapper. Besök gärna vår monter – eller ring oss – så berättar vi mer om hur vi kombinerar god avkastning och ansvarsfulla investeringar. #Etiskafonder

 

Didner & Gerge är ett fristående fondbolag som startades 1994 i Uppsala där vi  fortfarande har vårt huvudkontor. Vi förvaltar våra fem aktiefonder tydligt aktivt och uthålligt med mål att skapa god avkastning på lång sikt till en rimlig risk. Att vi är fristående, betyder att vi helt kan fokusera på vår långsiktiga fondförvaltning och ge våra förvaltare frihet att utgå från sina bästa idéer i syfte att skapa god avkastning för fonden och för dig som kund.

 

Jämställda Fonder är en bifirma till Strategisk Kapitalförvaltning, ett partnerägt fristående värdepappersbolag vars målsättning är att erbjuda investerare långsiktigt god avkastning. Vi investerar i bolag som har en jämställd styrelse genom våra fonder Jämställda Bolag Sverige, Jämställda Bolag Europa och Jämställda Bolag Global.

Idén till Jämställda Fonder kläcktes av Christoffer Augustsson, en av grundarna till Strategisk Kapitalförvaltning, och vd Tomas Rosander när vi funderade på nästa tillväxtfas för bolaget. I ett första steg fastställdes att vi behövde utöka styrelsen för att få in få in personer med andra infallsvinklar, perspektiv, värderingar och kompetenser. Då styrelsen tidigare helt bestod av män med snarlik bakgrund och erfarenhet var den självklara tanken tidigt att få in kvinnor i styrelsen. Efter en hel del research om styrelsesammansättning var vi övertygade om vi tänkt rätt. Vi behövde kvinnor i styrelsen för att få en bredare syn på verksamheten och för att spegla samhället och de sparare och konsumenter vi vill skapa produkter för.

 

 

 

 

 

 

Back to top